“Coordinar en el núvol”, gestiona la teua escola de música des de qualsevol dispositiu mòbil

Musicalitza’t i Consolat de Mar conviden a les Societats Musicals a la presentació de “Coordinar en el núvol”, el dimecres 23 de maig a les 19:30 h. al Consolat de Mar, Benaguasil.

L’acte comptarà amb les intervencions de Francesc Almeria, president de la FSMCV, Carles Subiela i Enric Bondia de Consolat de Mar, Filibert Mira director de Musicalitza’t, Paloma Alonso, responsable Indice Formacion i Alfons Romero, president de la Unió Musical MILAMARINA .

“Coordinar en el núvol” és un sistema fàcil, còmode, eficaç i gratuït de gestió per a Escoles de Música, guardonat per la FSMCV amb el premi Euterpe 2011.

En aquesta sessió els assistents tindran l’ocasió de descobrir els beneficis del núvol en la millora de la productivitat, eficiència i reducció de costos en les escoles.
Descobreix com “Coordinar en el núvol” facilita el control dels recursos de la teva escola des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.

Entre les societats musicals assistents, es sortejà una Lira de Marxa valorada en 130 €, per cortesia de Consolat de Mar.

Implantat a:
Unió Musical Polinyà del Xúquer / Societat Musical Sta Cecilia d’Alcàsser / Unió Musical de Catarroja / Unió Musical MILAMARINA de Miramar / Unió Musical de Beniarbeig / Unió Musical de Quart de Poblet / Unió Musical Lira Carcaixentina

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA enviant un email a info@musicalitzat.com o omplint el  qüestionari:

QÜESTIONARI

font: musicalitza't

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: