Les bandes a les arts, cicle Teatre Martín i Soler

Situat sota el llit del riu Túria, té capacitat per a 400 persones. Deu el seu nom al compositor valencià més universal de tots els temps. En ella es programa òpera barroca i música de cambra, ja que està dotada de fossa d’orquestra i equipament escènic.

LES BANDES A LES ARTS, CICLE TEATRE MARTÍN I SOLER.

El dissabte dotze de maig va tindre lloc l’últim concert del cicle auditori de les bandes a les arts. El cicle auditori finalitza però les bandes a les arts continua en un nou escenari, el Teatre Martín i Soler (altre espai dins del Palau de les Arts).

El cicle Teatre Martín i Soler de les bandes a les arts comença el proper cap de setmana amb dos concerts, dissabte 19 i diumenge 20 de maig.
 
AVANÇ DE LA PROGRAMACIÓ DELS CONCERTS
 
 

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: