La Societat Musical organitza la Ruta dels Auditoris amb motiu de la realització dels Concerts del Dia de la Música Valenciana

Estimat soci/a :
Ens complau informar-lo/a que la Banda de la nostra Societat Musical, a conseqüència d’haver guanyat el Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana a l’edició de 2011 ha estat convidada per a participar en tres concerts junt a les bandes guanyadores de les altres categories. Aquestos concerts s’oferiran en les tres capitals de província de la Comunitat i per tal que vostè puga assistir, si és el seu desig, estem organitzant els viatges dels quals ara els donem informació:

Per a poder organitzar el transport als concerts vostè podrà adquirir el tiquet de l’autobús els propers dimecres i dijous, 18 i 19 d’abril, de 18:00 a 20:00 a les oficines de la Societat Musical en la Plaça del Pintor Dies, 3.

L’entrada als diferents auditoris es gratuïta, però presentant l’entrada física. En el cas del concert a València estem negociant tindre les entrades amb anticipació assegurant-nos així l’accés. Si vostè és soci i vol assistir al concert, però no utilitzar el servei d’autobús, deurà de fer la reserva de les entrades els mateixos dies habilitats per a la reserva d’autobús (dies 18 i 19 d’abril).

Com que estimem que els concerts acabaran entre les 13:00 i les 13:30, llevat del concert de València que tornarem a dinar a casa, estem valorant la possibilitat de dinar a les ciutats de Castelló i Alacant i evidentment el preu del dinar no va inclòs en el viatge. Els informarem més endavant als possibles interessats.

La contractació d’autobús per a socis i acompanyants, queda condicionada a que es reserven la totalitat de les places, es a dir que si l’autobús no aplegara a omplir-se, quedaria anul·lat, i els diners de la reserva serien tornats en la seua totalitat. Si hi hagueren places lliures a l’autobús destinat a músics, assignaríem aquestes places per ordre de reserva als socis, fins completar l’autobús.

Descarrega la circular completa

CIRCULAR 02/2012, 14-04-2012

CONCERT 91 ANIVERSARI FUNDACIONAL DE LA SOCIETAT MUSICAL DE LA LLOSA DE RANES

Aprofitem aquesta circular, per a informar-los que el proper dissabte, 12 de maig de 2012 a les 20:00 i a l’auditori Mestre Vicent Tortosa, celebrarem el 91 aniversari fundacional de la Societat Musical de La Llosa de Ranes, amb un Concert Extraordinari, amb la participació de la Banda CIUM de el Genovés en la primera part.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: