Les bandes de música de la Comunitat s’integren en els cursos de la Berklee College of Music

Aquesta iniciativa estarà subvencionada per la Conselleria de Governació per un import màxim de 30.000 euros.

El ple del Consell ha estat informat aquest divendres del conveni de col · laboració entre la Conselleria de Governació i Berklee College of Music València per a la integració de les bandes de música de la Comunitat Valenciana en aquesta institució acadèmica.

Aquesta iniciativa estarà subvencionada per la Conselleria de Governació per un import màxim de 30.000 euros per a la realització de cursos de direcció de banda, repertori de banda i d’arranjaments i composició per a bandes…

Las bandas de música de la Comunitat se integran 
en los cursos de la Berklee College of Music
- Diario Critico de la Comunitat Valenciana

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: