BAREM DE PARTICIPACIÓ FEDERAL 2012

La FSMCV ha finalitzat el procés d’elaboració del Barem de Participació Federal de Societats Musicals 2012. Aquest barem està confeccionat amb dades corresponents als tres últims anys i valora aspectes com l’assistència a actes federals (Assemblea General, Assemblees Comarcals, Gala de la Música …) i la participació en activitats promogudes per la Federació: Premis Euterpe, Activitats Comarcals, banda Federal i altres. Aquests criteris de valoració van ser aprovats per l’Assemblea General Ordinària de la FSMCV, celebrada a Gandia l’any 2007.
El resultat és el reflex de l’activitat federal desenvolupada per les Societats Musicals i pretén reconèixer el grau de compromís de cadascuna d’elles amb la FSMCV. Aquesta valoració es té en compte en la distribució d’algunes de les campanyes i ajuts convocades per les institucions públiques i la pròpia Federació.
Les societats musicals poden consultar el resultat del barem en el document que apareix a la secció de Serveis al Associat / Programes i arxius d’aquesta web i, si s’escau, sol · licitar la revisió o aclariment de les seves puntuacions corresponents a l’any 2011, fins al 6 d’abril. Un cop vençut el termini, el barem serà definitiu.

font: FSMCV

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: