La Junta de Govern de la Diputació de València ha aprovat la nova campanya musical que augmenta la subvenció a entitats musicals

Retrobem la Nostra Música, amb un pressupost de 1.275.000 euros

Poden participar en aquesta campanya musical les societats musicals pertanyents a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb banda de música establida a la província de València, i les Corals, Joves Orquestres Simfòniques, Orquestres de Pols i Pua, i grups de Dolçaina i Tabal amb seu a la província.

Les societats musicals poden sol · licitar ajudes per a la celebració de concerts de música valenciana i subvencions per a les Escoles d’Educands.

Les Joves Orquestres Simfòniques i les Orquestres de Pols i Pua poden accedir a les ajudes establides per a la celebració de concerts de música composta per autors valencians.

Presentació de sol · licituds fins al 31 de març

El termini per presentar les sol · licituds de participació finalitzarà el proper 31 de març. Els documents es presentaran directament al Registre d’Entrada de la Diputació de València (c / Serrans, 2, 46003-València), oa través de qualsevol de les formes establides pel Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del procediment administratiu comú.

[llegir la notícia completa…]

Nueva campaña de Retrobem la Nostra Música

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: