Els centres de música i conservatoris municipals no cobraran el finançament del curs 2012 fins maig de 2013

La Conselleria d’Educació ha assegurat a la Plataforma de Centres de Música Autoritzats de la Comunitat Valenciana (Placema) que publicarà al març pròxim, tres mesos més tard que en exercicis anteriors, el finançament de 2012, per la qual cosa centres de música i conservatoris municipals no cobraran fins al maig de 2013. D’aquesta manera, a aquests centres educatius se’ls pagarà el curs objecte dels ajuts gairebé un any més tard si no s’acceleren els tràmits habituals.
Aquest retard, les retallades del 54%, 55% i 34% el 2010, 2011 i 2012 i els impagaments d’ajuntaments i conselleria-encara hi ha centres que no han rebut el finançament de 2010 – col · lapsen l’economia i amenacen l’educació musical de 9.193 alumnes de més de 200 municipis d’Alacant, Castelló i València.

Nota de premsa

premsa

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: