La música en l’educació aconseguiria un millor rendiment acadèmic en els alumnes

La música és una eficaç eina per lluitar contra el fracàs escolar segons una tesi doctoral i prestigiosos estudis científics

El 99% dels alumnes-músics de la mostra de l’estudi aprova: el 37% amb excel · lent de nota mitjana, el 42% amb notable, l’11% amb bé i el 9% amb suficient.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana  estima que una major integració de la música en l’educació aconseguiria un millor rendiment acadèmic en els alumnes a curt termini.

La professora M ª Carmen Reyes doctora en Art, Filosofia i Creativitat, psicopedagoga i violinista, conclou en la seva tesi que “la música ha d’ocupar en el sistema educatiu un paper destacat pels seus beneficis en altres assignatures i en el desenvolupament evolutiu dels alumnes”.

La investigació s’ha realitzat sobre la base de 4.300 alumnes de tots els cursos de l’etapa primària de 18 col · legis públics de 8 comarques d’Alacant, Castelló i València.

INFORME DE LA FSMCV

Benefits of The Stydy of Music

Tesis Doctoral
EL RENDIMIENTO ACADÉMICO DE LOS ALUMNOS DE PRIMARIA QUE CURSAN ESTUDIOS ARTÍSTICO - MUSICALES EN LA COMUNIDAD VALENCIANA

font: FSMCV

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s