Governació convoca ajudes per a Escoles de Música i Societats Musicals

Governació convoca ajudes per a Escoles de Música i Societats Musicals
Amb data 30 de dicembre, la Conselleria de Governació a publicat les convocatòries d’ajudes econòmiques destinades a Escoles de Música i Societats Musicals per a l’exercici 2012 que es relacionen a continuació:

ORDRE 14/2011, de 26 de desembre de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals, per al’exercici 2012. (Vegeu l’Ordre)

 

 

 

 

ORDRE 15/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a la construcció i remodelació de les infraestructures de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per al’exercici 2012. (Vegeu l’Ordre)

 

ORDRE 16/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a societats musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles d’educands per a l’exercici 2012 (Vegeu l’Ordre)

 

ORDRE 17/2011, de 26 de desembre, de la Conselleria de Governació, de convocatòria de subvencions destinades a les escoles de música dependents de corporacions locals o entitats sense ànim de lucre per a l’exercici 2012. (Vegeu l’Ordre)

font: FSMCV

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: