Amb una sola finalitat…

Un dia com demà, 28 de desembre però del passat any, es posava en funcionament el blog de la Societat Musical. Amb una sola finalitat, la d’informar i mostrar quina és l’activitat que es realitza a la nostra Societat.

Esperem que el nostre esforç haja valgut la pena i així haver complit l’objectiu que ens vam proposar.

blog 1r aniversari

10 comentarios

 • Hi ha que reconeixer el treball que costa fer i mantindre aquest blog, moltes hores de treball que per a molts passen desapercebudes. Un lloc molt ben treballat on compartir informació, i tots aquells moments que hem passat junts aquest any i que han sigut molt importants. Un abraç i feliç any nou.

 • Gràcies Maria pel teu comentari al facebook. Un beset.

 • Ja hem comentat més d´una vegada el que passa en estes coses. La mare guisa i la familia menja, però ningú diu si el dinar està bo. Sols espere que la mare no deixe mai de guisar perquè llavors ens morirem de fam.
  Enhorabona pel treball i no et canses…vaig a sopar!! 😉

 • JOSE JAVIER

  Recorde ara fa un any com en una xarrada intercaviavem idees al taller de Damian de com iniciar un espai per informar i contar el que fem dia a dia en la nostra Societat Musical. Alguns vam aportar idees i tu has fet la resta; Francisco. Moltes gràcies per possibilitar aquest espai que ens permet gaudir dia a dia de la gran Societat Musical que som. Gracies a tots els músics pel seu esforç i dedicació. Gràcies al mestre pel su extraordinari treball i per sentir els colors com el primer de nosaltres. Gràcies als socis pel seu recolzament tot i els temps difícils que corren i gràcies a l’Ajuntament per creure en el nostre projecte i donar-nos suport des del primer dia. Bones festes i el meu desig per al 2012 es que seguim amb més unió i força, condiments necessaris per seguir engrandint la nostra Societat Musical.

 • franciscoMtortosa

  Ja fa un any, i es cert…… del que més m’alegre és l’haver pogut comptar en aquest bloc tot el aconseguit per la nostra banda en aquest any. Haver mostrat tot el que s’ha fet i tot el que s’ha aconseguit. Crec que hem tingut la gran sort de començar a narrar el dia a dia de la nostra Societat en una de les millors etapes d’aquesta, almenys en èxits aconseguits.

 • franciscoMtortosa

  Moltes gràcies pels vostres comentaris. Encara que aquests són bastant escassos, sabem que el bloc és molt seguit, perquè les estadisdicas del mateix així ho reflecteixen i és això un dels punts forts que ens anima a seguir amb aquesta tasca.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s