Circular SMLaLlosadeRanes: Concert de Santa Cecilia 2011

Com és habitual per aquestes dates, estem preparant el Concert de Santa Cecília, en aquest concert es presentaran els nous músics que entren a formar part de la Banda i que aquest any en son nombrosos, ni més ni menys que deu nous membres.
Així, queden convidats vostès com a socis i tots els seus familiar i amics a aquest Concert Extraordinari que celebrarem el proper divendres 2 de desembre de 2011 a les 23:00 h. a l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa i prèviament a les 22:00 hi haurà un passacarrer per a recollir als nous músics que aquest any entren a la Banda de Música.

CONCERT DE SANTA CECÍLIA, DIVENDRES, 2 DE DESEMBRE DE 2011
A les 22:00 hores passacarrer per a recollir als nous músics
A les 23:00 hores CONCERT DE SANTA CECÍLIA
AUDITORI municipal Mestre Vicent Tortosa.

Llegeix la circular completa

Descarrega la circular en pdf

circular 06 2011 Concert santa cecilia i nadals

Notícies relacionades

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: