Circular per als socis: Concert Sacre i organització viatge per al Certamen de maig

La Banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes oferirà el CONCERT SACRE DE 2011

Dimarts, 19 d’abril a les 22:00, organitzat per la
“HERMANDAD DE COFRADIAS DE SEMANA SANTA DE LA LLOSA DE RANES”

PROGRAMA DEL CONCERT

Així mateix aprofitem aquesta circular per a informar-los que el proper dissabte 14 de maig de 2011, la Banda de la nostra Societat participarà al Certamen de Bandes de Música de la DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA dins la Secció segona del Certamen. L’hora d’actuació de la nostra Banda estimem que rondarà les 22:00 hores de la nit. Per afavorir l’assistència de tots els socis que ho desitgen, la Societat va a contractar un autobús que tindrà l’eixida i la tornada des de La Llosa fins al recinte on es celebrarà el certàmen.
El preu del viatge s’estima que és de 8 euros/persona i per tal d’organitzar millor el viatge, tot aquell/a que tingués interès en acudir mitjançant l’autobús deurà anar a inscriure’s i pagar el dies 27 i 28 d’Abril de 18:00 a 20:00 hores a la seu de la Societat Musical. Per a tot aquell que desitge acudir pel seu compte, l’informem que l’accés és lliure i gratuït.

DESCARREGA LA CIRCULARDeja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s