Concert d’Estiu! Campanya Excel·lent Música de Banda de la Diputació de València

Dissabte 2 de juliol de 2022 a les 20h a l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa Terol

La Societat Musical oferirà un concert de música valenciana. Així, la banda dirigida pel mestre Rafa Grau ens oferirà el pasdoble Cent anys de música de Dario Giner, Mar i bel de Ferrer Ferran Meraki de David Rivas i per finalitzar el pasdoble Iván Chaquet de Mario Roig Vila.

Este últim pasdoble que està dedicat al nostre company Iván Chaquet Pascual, músic molt especial i estimat per tots, serà dirigit per ell mateix ja que serà interpretat per primera vegada per la nostra banda i a la nostra població.

El concert està emmarcat dins de la campanya Excel·lent de música de banda de la Diputació de València, la qual destina en aquest any 2022 ajudes a les societats musical per oferir concerts de música de les diferents agrupacions de totes les societats musicals de la província.

L’entrada al concert serà gratuïta. Esperem que els assistents gaudisquen d’una hora de bona música.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: