Concert d’Estiu! Campanya Excel·lent Música de Banda de la Diputació de València

Dissabte 3 de juliol de 2021 a les 19h a l’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa Terol.

La Societat Musical oferirà un concert dividit en dues parts. A la primera actuarà la Banda Juvenil dirigida pel mestre Rafa Grau. Després d’un curs atípic on la pandèmia ha influït moltíssim en la manera de treballar han aconseguit preparar un programa íntegrament de compositors valencians. Així, podrem escoltar el pasdoble Mateu i la marxa cristiana Babieca d’Azael Tormo, el pasdoble Tyrius de Dario Giner, la marxa mora Zafir d’Azael Tormo, el pasdoble Don Pajarita de Ferrer Ferran i per finalitzar una arrenjament de Fórmula V realitzat per Azael Tormo.

A la segona part, la Banda Simfònica actuarà per primera vegada en aquest any 2021 i ens oferirà els pasdobles Marín de Selgas i En la Matea de José García Pastor, el pasdoble El Camino de Josep Vicent Egea, la Sinfonia Nobilissima de Robert Jager, El Racó de l’Or de Saül Gómez Soler i per finalitzar el pasdoble La Llosa de Ranes de José García Pastor.

El concert està enmarcat dins de la campanya Excel·lent de música de banda de la Diputació de València, la qual destina en aquest any 2021 ajudes a les societats musical per oferir concerts de música de les diferents agrupacions de totes les societats musicals de la província.

L’entrada al concert serà gratuïta però per la situació de la pandèmia, l’aforament de l’Auditori Municipal estarà limitat al 75% de la seua capacitat. Recomanem assistir en temps d’antelació per anar ocupant poc a poc les localitats i es recorda que l’ús de la mascareta serà obligatori.

Esperem que els assistents gaudisquen d’una hora de bona música i que per uns moments ens oblidem de la situació que estem atravessant.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: