Obert el termini de sol·licituds per a les subvencions d’ajudes a escoles de música i escoles d’educands

Obert el termini de sol·licituds per a les subvencions d’ajudes a escoles de música i escoles d’educands. El termini de presentació de les sol·licituds generades a partir del tràmit telemàtic serà fins al 9 de setembre de 2016.


Educació convoca subvencions per valor de 6,2 milions d’euros per a escoles de música, dansa i associacions musicals amb escoles d’educands.

La conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat hui en el DOCV les tres resolucions per les quals es convoquen les subvencions dirigides a centres d’ensenyament no reglat de música i dansa dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre.

Les subvencions convocades arriben als 6.284.282 euros i tenen com a objectiu el sosteniment de les escoles de música, escoles d’educands, escoles de dansa o escoles de música i dansa que imparteixen ensenyament no reglat, amb el propòsit d’impulsar i promocionar aquestes escoles.

Amb aquestes ajudes la conselleria d’Educació vol continuar millorant la qualitat dels serveis educatius musicals donada la importància pedagògica que la música té en el sistema educatiu valencià, i per a això dóna suport econòmic a la tasca de corporacions locals i altres entitats que ofereixen als ciutadans un ensenyament de música de qualitat i el més pròxima possible al seu lloc de residència.

De la mateixa manera, a través d’aquestes ajudes la Generalitat contribueix a mantindre i impulsar la tradició musical valenciana, així com a promoure la col·laboració institucional en la docència musical a fi de garantir aquest tipus d’ensenyaments tan arrelats a la Comunitat.

El termini per a sol·licitar les tres modalitats de subvenció finalitzarà el 9 de setembre. Els interessats podran presentar telemàticament les seues sol·licituds a través de la pàgina https://sede.gva.es

 

NOTA DE PREMSA completa

 

Enllaços

DOCV Convocatòria de subvencions a escoles demúsica i escoles de música i dansa dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre dela Comunitat Valenciana per a l’exercici 2016.

DOCV Convocatòria de subvencions a associacions musicals de la Comunitat Valenciana amb escoles d’educands per a l’exercici 2016


Crea un sitio web o blog en WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: